PSV - FC Twente live op tv

PSV - FC Twente live op tv
"Uitkateren" voor de Eindhovenaren

Sport :

Op zondag 26 januari spelen PSV en FC Twente in de twintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - FC Twente

De hoogtepunten vindt je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
In tegenstelling tot de andere twee traditionele top-3 ploegen is PSV de tweede seizoenshelft niet lekker begonnen. De ploeg van trainer Ernest Faber startte in De Koel zeer matig met een gelijkspel (1-1), maar het ergste moest dan nog komen. Donderdag werden de Eindhovenaren in Breda uit het bekertoernooi geknikkerd door NAC.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

FC Twente
FC Twente is vorige week van start gegaan met een 0-0 gelijkspel tegen FC Groningen. Go Ahead Eagles speelde FC Twente al uit de beker, dus de promovendus kan zich gaan richten op behoud van een startplek in de Eredivisie. Met de dertiende plaats en vier punten voorsprong op de eerste directe degradant zal dat nog hard werken worden.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - FC Twente is zondag 26 januari om 16.45 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op PSV - FC Twente live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV