Net 5 zendt drie donderdagen Fifty Shades of Grey, Darker en tv-première Freed uit

Net 5 zendt drie donderdagen Fifty Shades of Grey, Darker en tv-première Freed uit
Mister Grey's Red Room is geopend!

Kijktip :

Tijdens de koude winteravonden komt Net 5 met erotisch vermaak over de brug. De zender zendt de aankomende drie 'dominante' donderdagen Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker én - als definitieve zweepslag - de tv-première van Fifty Shades Freed uit.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Christian Grey en Anastasia Steele
De jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele (Dakota Johnson) komt onverwachts in aanraking met de charismatische, mysterieuze miljardair Christian Grey (Jamie Dornan). Ze is direct betoverd door hem, maar hij lijkt te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt. Vanaf dat moment zal Christian Anastasia geen moment meer met rust laten. Een jaloerse ex of een stalker kunnen nog roet in het eten gooien, of ligt er toch een bruiloft in het verschiet?

Dakota Johnson in de film 'Fifty Shades Freed'

1,3 miljard
We kunnen er allemaal wat lacherig over doen, maar nog nooit waren er voor de laatste film Fifty Shades Freed zoveel bioscoopkaarten verkocht op één dag. In Nederland kochten bijna 90.000 vrouwen een ticket voor de Ladies Night en deze film brak ook een record in de Verenigde Staten met de hoogste omzetcijfers ooit. In totaal bracht deze filmreeks ruim 1,3 miljard in het laatje, wat best een knappe prestatie is. Net 5 zendt de zinderende trilogie uit op tv, en vooral de finale Fifty Shades Freed zal in de smaak vallen.

Fifty Shades of Grey is op donderdag 30 januari om 20:30 uur te zien op Net 5. Op 6 februari volgt Fifty Shades Darker en een week later volgt de de tv-première van Fifty Shades Freed.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV