Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 5

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 5
Kijktips voor 25 januari tot 1 februari

Kijktip :

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend

Kijktips voor wie dit weekend gelijk nog even wil bingen!


1. The Chilling Adventures of Sabrina (Netflix)
Het derde seizoen (eigenlijk het derde deel (part)) van The Chilling Adventures of Sabrina is onderweg en verschijnt zowel in Amerika als in Nederland op 24 januari. Bekijk hier waar je The Chilling Adventures of Sabrina kunt bekijken.

2. Downton Abbey (Pathé Thuis)
Vervolgfilm op de inmens populaire tv-serie. Op het landgoed wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen van een groots feest waarop zelfs Carson aanwezig zal zijn. Bekijk hier waar je Dowton Abbey kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Downton Abbey.

3. Ad Astra (Pathé Thuis)
Sci-fi film van James Gray met Brad Pitt. De licht autistische ingenieur Roy McBride reist door de Melkweg om zijn vader te redden. Bekijk hier waar je Ad Astra kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Ad Astra.

Komende week

De nieuwe releases voor de komende week.


4. Night on Earth, S1 (Netflix, 29 januari)
Van de makers van Our Planet en Planet Earth. De natuurdocumentairemakers verzinnen iedere keer wel iets nieuws. Nu ook weer: In deze serie word het verborgen nachtleven van de dieren op onze planeet onthuld.

5. The Stranger, S1 (Netflix, 30 januari)
Een web van geheimen stuurt huisvader Adam Price op een wanhopige zoektocht om de waarheid te achterhalen over de mensen die het dichtst bij hem staan.. Bekijk hier waar je The Stranger kunt bekijken.

6. Uncut Gems (Netflix, 31 januari)
Howard Ratner (Adam Sandler) heeft een gokverslaving en is eigenaar van een juwelierszaak in New York. Rijke en beroemde personen zijn er klant aan huis. Bekijk hier waar je Uncut Gems kunt bekijken.

7. Ragnarok, S1 (Netflix, 31 januari)
Een aantal lokale tieners daar blijken niet te zijn wie ze claimen te zijn en lijken over bijzondere krachten te beschikken. Van de makers van de hitserie Borgen. Bekijk hier waar je Ragnarok kunt bekijken.

8. Bojack Horseman, S6 (Netflix, 31 januari)
De slotavonturen van Netflix' animatiepaard Bojack Horseman zijn vanaf 31 januari te zien. Hoe loopt het af met Bojack? Bekijk hier waar je Bojack Horseman kunt bekijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV