Moderne maffiafilm Uncut Gems vrijdag op Netflix

Moderne maffiafilm Uncut Gems vrijdag op Netflix
Adam Sandler in "andere rol"

Kijktip :

We kennen Adam Sandler als de komedische noot in films als Murder Mystery, Zookeeper en Big Daddy. In deze film doet hij er een schepje bovenop en doet hij een stap uit zijn comfort zone. Uncut Gems is vanaf 31 januari 2020 te zien op Netflix.

Bekijk hier de filmrecensie van Uncut Gems

Het verhaal
Juwelier Howard Ratner (Adam Sandler) werkt zich flink in de nesten als hij een ongeslepen, zeldzame diamant uit Ethiopië uitleent aan beroemdheid annex NBA-speler Kevin Garnett. Als een zenuwslopende pot Jenga met zichzelf, stapelen de problemen zich torenhoog op, tot er geen uitweg meer is. Als eenmaal alles op het spel staat, waagt hij nog één laatste gok om uit de penarie te komen.

Geen Oscar?
Uncut Gems, regisseurs Josh en Benny Safdie en Sandler zelf werden genoemd voor verschillende Oscars en Golden Globes. Uiteindelijk pakte de film er geen één. Een anoniem gebleven lid van de Academy had daar wel een verklaring voor: "Nogal wat leden vonden hem (Adam Sandler, red.) erg arrogant overkomen. Het was respectloos en dat heeft hem zeker niet geholpen."

Uncut Gems is vanaf 31 januari 2020 te zien op Netflix. Bekijk hier alle kijktips van week 5.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Moderne maffiafilm Uncut Gems vrijdag op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV