Vanavond op tv: Aandacht voor de Holocaust en slecht beveiligde beveiligingscamera's in Nederland

Vanavond op tv: Aandacht voor de Holocaust en slecht beveiligde beveiligingscamera's in Nederland
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 26 januari

Kijktip :

Vanavond kun je de documentaire Het geheugen van Auschwitz en De ogen die Auschwitz zagen zien bij NPO. In de laatste docu vertellen Ernst Verduin en Lotty Veffer hun levensverhaal. Zij waren getuige van de Holocaust. Ernst en Lotty bezoeken herdenkingen en vertellen over hun leven op scholen. Meer actueel is de nieuwste aflevering van Pointer op NPO 2.

Meekijken met camera's
In een nieuwe aflevering van het onderzoeksprogramma Pointer is vanavond aandacht voor de slecht beveiligde beveiligingscamera's in Nederland. In werkelijkheid kan iedereen meekijken met gevoelige en intieme beelden. Sommige camera's staan zo open dat zelfs het controlepaneel te bedienen is. Pointer is vanavond om 21:05 te zien bij NPO 2.

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 26 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Het geheugen van Auschwitz

NPO 2
NPO 2
20:10 uur

Vanavond is er een documentaire over de grootschalige conserveringsoperatie in het voormalige vernietigingskamp Auschwitz-Birkenau te zien bij NPO 2. De conserveringsoperatie is een ongekend project waar antwoorden worden gevonden maar ook nieuwe vragen en dilemma's opduiken.


Pointer: hackbare beveiligingscamera's

NPO 2
NPO 2
21:05 uur

In een nieuwe aflevering van het onderzoeksprogramma Pointer is vanavond aandacht voor de slecht beveiligde beveiligingscamera's in Nederland. In werkelijkheid kan iedereen meekijken met gevoelige en intieme beelden. Sommige camera's staan zo open dat zelfs het controlepaneel te bedienen is. Het programma Pointer brengt een aantal keer peer jaar verdiepende visuele verhalen, gebaseerd op onderzoek naar data en gegevens.


Docu: De ogen die Auschwitz zagen

NPO 1
NPO 1
23:20 uur

Documentaire over de indrukwekkende levensverhalen van Ernst Verduin en Lotty Veffer, die getuige waren van de Holocaust. Ernst en Lotty bezoeken herdenkingen en vertellen hun levensverhaal op scholen. Het maakt veel indruk op de scholieren.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Aandacht voor de Holocaust en slecht beveiligde beveiligingscamera's in Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen