Nieuw seizoen Ellie op Patrouille vanaf 11 februari

Nieuw seizoen Ellie op Patrouille vanaf 11 februari
Ellie naar Mexico, Armenië en Fillipijnen

Nieuws :

Ellie Lust gaat vanaf dinsdag 11 februari weer op patrouille. In het derde seizoen van Ellie op Patrouille wordt de oud-politieagente zes afleveringen lang onderdeel van de politieteams van onder meer Armenië, Mexico en de Filipijnen en ondersteunt ze bij alle facetten van het politiewerk.

In lokaal uniform, met open vizier en gewapend met een goede dosis Amsterdams lef geeft Ellie opnieuw een uniek kijkje in de wereld van buitenlandse korpsen. De eerste seizoenen van Ellie op Patrouille waren een redelijk succes.

Fillipijnen
Ellie gaat onder meer naar de Filipijnse hoofdstad Manilla, waar president Duterte een zero-tolerance-beleid op drugs voert. Ze wordt geconfronteerd met de, soms dodelijke, slachtoffers die aan beide kanten vallen bij deze War on Drugs. In Armenië werkt Ellie in de hoofdstad Yerevan tijdens nieuwjaarsnacht en bewaakt ze de veiligheid van het voormalige Russische ski-oord Tsaghkadzor.

Mexico
Acapulco is een populaire Mexicaanse badplaats, maar Ellie is er niet om op het strand te liggen. De stad en haar omgeving wordt geteisterd door een heftige karteloorlog. Ellie werkt samen met de politie in hun strijd tegen deze kartels. De andere landen die Ellie aandoet in het derde seizoen van Ellie op Patrouille worden later bekendgemaakt.

Ellie op Patrouille is vanaf 11 februari elke dinsdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Ellie op Patrouille terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Ellie op Patrouille vanaf 11 februari of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier