Uitreiking Oscars 2020 live uitgezonden bij FOX

Uitreiking Oscars 2020 live uitgezonden bij FOX
Disney neemt stokje over van Talpa

Nieuws :

De uitreiking van de prestigieuze Oscars (Academy Awards) is in Nederland toch live te bekijken. Disney heeft de Nederlandse uitzendrechten gekocht, waardoor de uitreiking op 9 februari bij de Nederlandse zender FOX te zien is.

Lees hier op welke zender je FOX kunt bekijken bij jouw tv-aanbieder.

Talpa
Talpa Network besloot eerder de Oscaruitreiking dit jaar niet op Net5 uit te zenden. Hierdoor leek het erop dat de uitreiking van de belangrijkste filmprijzen dit jaar voor het eerst in lange tijd niet op een Nederlandse zender te zien zouden zijn.

Kanshebbers
9 februari is het zover. 's Avonds zijn de sterren al op de rode loper te vinden, 's nachts is de uitreiking. De grootste kanshebbers voor het prijzenfestijn zijn Todd Philipps' Joker, Martin Scorsese's The Irishman, 1917 van Sam Mendes en Quentin Tarantino's Once Upon a Time... In Hollywood.

Bekijk hier alle nominaties voor de Academy Awards.

De uitreiking van de Acadamy Awards vindt plaats op zondag 9 februari 2020. Tijdens en na de uitreiking lees en kijk je alles over de winnaars op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Uitreiking Oscars 2020 live uitgezonden bij FOX of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV