Özcan Akyol gaat naar de kapper met BN'ers

Özcan Akyol gaat naar de kapper met BN'ers
De Geknipte Gast vanaf 4 februari op NPO 2

Sport :

Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus, nodigt elke week een bekende Nederlander uit om in zijn eigen kapperszaak helemaal te worden verzorgd. In de kappersstoel ontspint zich een openhartig gesprek, zoals we dat van Özcan Akyol gewend zijn.

In een 15 minuten durende aflevering volgt er een ongescript en persoonlijk gesprek over het werk en privéleven van de gast. Ondertussen knipt, scheert, trimt en krult Eus op zorgvuldige wijze.

Gasten
Dit zijn een aantal van de gasten die bij Eus in de stoel zullen plaatsnemen:

Loretta Schrijver
Jan Slagter
Cornald Maas

Songfestivalkenner en presentator van onder meer Volle zalen

Suse van Kleef

Correspondent Groot-Brittannië

Thomas Erdbrink
Ronald de Boer
Marlijn Weerdenburg

Actrice, presentatrice en zangeres

Eus als kapper
Het kappersvak is Eus niet geheel onbekend: "In mijn jeugd was een eenmalige aanschaf van een tondeuse goedkoper dan een tweewekelijks bezoekje aan de kapper. Daarom leerden we met vrienden elkaar knippen en scheren. Voor vrouwen heb ik speciaal voor dit programma een cursus van een halfjaar gevolgd."

De Geknipte Gast is vanaf 4 februari elke dinsdag om 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Özcan Akyol gaat naar de kapper met BN'ers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV