Vanavond op tv: start finaleweek De slimste mens, eerste aflevering Kamp Waes en meer

Vanavond op tv: start finaleweek De slimste mens, eerste aflevering Kamp Waes en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 27 januari

Kijktip :

Het winterseizoen van De slimste mens bereikt zijn climax, want deze week begint de finaleweek van de kennisquiz op NPO 2. Verder onder meer de eerste aflevering van Kamp Waes, dat Proefkonijnen vervangt op NPO 3. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 27 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Kamp Waes

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

In het Vlaamse programma Kamp Waes volgt Tom Waes vijftien gewone mannen en vrouwen die de loodzware opleiding van de Belgische Special Forces volgen. Dat is de komende maandagen wekelijks om 20:25 uur te zien op NPO 3. Tom stelt zijn vijftien geselecteerde kandidaten voor aan de Belgische Special Forces. De Special Forces willen vandaag vooral uitzoeken wat voor vlees ze in de kuip hebben. Hoe zullen de kandidaten omgaan met de eerste tests van de Special Forces?


De slimste mens: finaleweek

NPO 2
NPO 2
20:40 uur

Vanavond start de finaleweek van De slimste mens. Gedurende de week keren de vijf beste spelers van het seizoen weer terug. Vrijdag is de grote finale. Aan het eind van de week wordt duidelijk wie oud-schaatser Rob Hadders opvolgt als slimste mens. In de aflevering van maandagavond doen de winnaar van de afgelopen vrijdaguitzending, Gideon Samson, en nummer twee Xander Vrienten mee. Khalid Kasem keert als nummer vijf van dit seizoen terug in het spel.


Spoorloos: op zoek naar Griekse vader

NPO 1
NPO 1
21:30 uur

In deze aflevering Spoorloos helpt Derk Bolt Jacqueline bij de zoektocht naar haar vader in Griekenland. De moeder van Jacqueline had op haar 18de een relatie met een Griekse gastarbeider. Toen ze ongepland zwanger raakte, stuurde haar vader het jonge stel met de trein naar Griekenland. Daar aangekomen ontdekte ze dat haar Griekse vriend al verloofd was met een ander en dat er zelfs al een serieus plan was voor een huwelijk. Jacquelines moeder reisde alleen terug en beviel enkele maanden later van Jacqueline. Derk gaat nu voor haar op zoek naar haar vader.


Lauren!: nudistendorp

NPO 3
NPO 3
22:05 uur

Lauren Verster gaat in deze aflevering op ontdekking gaat in het Engelse naturistendorp Spielplatz. Hier zijn de bewoners altijd bloot. Niet alleen als ze naar de sauna of even op vakantie gaan, nee ze wonen er permanent in hun koophuizen en genieten van hun vrije bestaan. Wat bezielt ze om naakt door het leven te gaan? Is het bevrijdend? Of vallen alle barrières weg en is iedereen gelijk? Lauren gaat het uitvinden, maar dat kan alleen als zij zelf ook uit de kleren gaat, of niet?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start finaleweek De slimste mens, eerste aflevering Kamp Waes en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV