Vanavond in Op1: Suzanne Schulting, Maarten van Rossem, Albert Verlinde en meer

Vanavond in Op1: Suzanne Schulting, Maarten van Rossem, Albert Verlinde en meer
Deze onderwerpen komen op maandag 27 januari aan bod

Kijktip :

In de uitzending van Op1 van maandag 27 januari komen er een aantal uiteenlopende onderwerpen aan bod. De excuses van Mark Rutte voor de rol van de Nederlandse overheid tijdens de Tweede Wereldoorlog, bijvoorbeeld, maar ook de gouden medailles van Suzanne Schulting.

Gasten Op1 maandag 27 januari

  • Jessica Durlacher, Job Cohen en politiek commentator van EenVandaag Joost Vullings praten over de excuses die Mark Rutte maakte voor het handelen van de Nederlandse overheid tijdens de Tweede Wereldoorlog.

  • Vanavond viert kampioen Suzanne Schulting haar nieuwe Europese titel aan tafel bij Op1. Ze blikt terug op haar winnende races op de 500, 1000 en 1500 meter op het EK shorttrack in het Hongaarse Debrecen.

  • Maarten, Vincent en Sis zijn vanaf 4 februari weer terug op NPO 2 met een nieuwe reeks van Hier zijn de Van Rossems.Maarten van Rossem en kunsthistorica Sis van Rossem kijken aan tafel bij Op1 alvast vooruit op de nieuwe reeks.

  • Je staat middenin het leven en dan krijg je ineens te horen dat je laatste 24 uur zijn ingegaan. Met deze boodschap klopt presentator Bert van Leeuwen thuis aan bij vier bekende Nederlanders in het nieuwe EO-programma De laatste 24 uur. Hij schuift aan met Albert Verlinde.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Suzanne Schulting, Maarten van Rossem, Albert Verlinde en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier