Nieuw seizoen Hier zijn de Van Rossems: welke steden bezoeken ze?

Nieuw seizoen Hier zijn de Van Rossems: welke steden bezoeken ze?
Eerste aflevering op dinsdag 4 februari

Nieuws :

Vanaf dinsdag 4 februari is het nieuwe seizoen van Hier zijn de Van Rossems wekelijks te zien op NPO 2. Maarten van Rossem gaat samen met zijn broer Vincent en zus Sis weer op pad in Nederland - en België. Welke steden bezoeken de Van Rossems?

Deze steden bezoeken de Van Rossems

  • 4 februari: Zutphen
  • 11 februari: Gouda
  • 18 februari: Bergen op Zoom
  • 25 februari: Antwerpen
  • 3 maart: Leiden
  • 10 maart: Leeuwarden

Eerste aflevering
De familie Van Rossem wordt in de eerste aflevering blij verrast door het Gelderse Zutphen. Vincent is net verhuisd, maar anders had hij serieus overwogen om naar Zutphen te verkassen. Het drietal bewondert de vele torens van de stad aan de IJssel, maar ook het nabijgelegen Museum MORE en het vele groen in de stad. In de bibliotheek de Librije komt Maarten zelfs oog in oog te staan met de eerste druk van het ketterse boek van Copernicus, waarin de zon tot het centrum van ons zonnestelsels werd verklaard.

Het nieuwe seizoen van Hier zijn de Van Rossems is vanaf dinsdag 4 februari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Hier zijn de Van Rossems terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Hier zijn de Van Rossems: welke steden bezoeken ze? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV