Realityserie Sister Wives vanaf woensdag terug op TLC

Realityserie Sister Wives vanaf woensdag terug op TLC
Toenemende spanning in polygamisch gezin

Kijktip :

Vanaf woensdag 29 januari is het negende seizoen van de realityserie Sister Wives te zien op TLC. In deze bizarre serie volgen we de Amerikaanse Kody Brown en zijn vier (!) vrouwen. Ze laten Las Vegas achter zich en gaan wonen in de Coyote Pass, maar de spanningen nemen toe.

Woonproblemen
Er komen allerlei sluimerende issues aan de oppervlakte, die beginnen wanneer ze tegenslagen te verwerken krijgen bij het betrekken van hun tijdelijke huurwoningen in Flagstaff. Deze huizen staan ver uit elkaar, maar als Meri klachten krijgt van haar buren moeten ze halsoverkop weer vertrekken. Zij verhuist naar haar oude woning in Las Vegas en is daarmee nog verder van huis - letterlijk. Ze krijgen het huis in Vegas maar niet verkocht en de familie kan ook nog niet terecht in hun nieuwe huis, waardoor de woonlasten zich blijven opstapelen.

Irritaties
De irritaties groeien nog verder omdat de kinderen al geen zin hadden in de verhuizing en zich niet op hun plek voelen in Flagstaff. Kody probeert optimistisch te blijven terwijl hij bezig is zijn nieuwe huis te ontwerpen. Maar als hij voor zichzelf een apart onderkomen in gedachten heeft, terwijl de vier vrouwen wel onder één dak moeten wonen, haalt hij een hoop irritatie naar boven.

Het negende seizoen van Sister Wives is vanaf woensdag 29 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC. Lees hier waar je TLC kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Realityserie Sister Wives vanaf woensdag terug op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV