Bridget Maasland is nieuwe presentatrice van Hotter Than My Daughter

Bridget Maasland is nieuwe presentatrice van Hotter Than My Daughter
Nieuw seizoen begint op 2 maart

Nieuws :

Het nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter, dat op maandag 2 maart begint op RTL 5, heeft ook een andere presentatrice: Bridget Maasland neemt het stokje van Patty Brard over. Zij probeert moeders met een spraakmakend uiterlijk te transformeren tot 'classy' vrouwen.

Metamorfose
In elke aflevering van Hotter Than My Daughter bezoekt Maasland twee vrouwen met een uitbundig of spraakmakend uiterlijk: van veel te sexy outfits tot vrouwen die zich juist te mannelijk kleden. Hun dochters en zonen weten zich geen raad meer met de bizarre uitstraling van hun moeders en vinden het hoog tijd voor een metamorfose - zowel van buiten als van binnen. Volgens Maasland is het "een mooi human interest-programma, vol portretten van bijzondere mensen."

Eerste aflevering
In de eerste aflevering gaat Maasland eerst langs bij de 48-jarige Beryl. Volgens haar dochter Chi Chi kan de kledingstijl van haar moeder, met doorzichtige topjes, te korte shorts en jurkjes met een diep decolleté, niet langer door de beugel. Ook de 51-jarige Sjaantje heeft een tamelijk bizarre kledingstijl voor een vrouw van haar leeftijd. Tot groot ongenoegen van haar dochter Samantha kleedt ze zich in opvallende dierenprints.

Het nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter is vanaf maandag 2 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hotter Than My Daughter terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland is nieuwe presentatrice van Hotter Than My Daughter of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV