Telefilm Hallali woensdag te zien op NPO 3

Telefilm Hallali woensdag te zien op NPO 3
Burgemeester versus crimineel

Kijktip :

Op woensdag 29 januari is er wederom een telefilm te zien op NPO 3. Deze week is het de beurt aan de AVROTROS-productie Hallali, een bloedstollende thriller over de strijd van een burgemeester tegen een lokale crimineel.

Moeilijke strijd
Gerben Kooistra (gespeeld door Tibor Lukács), een liberaal uit Noord-Holland, is net benoemd tot de nieuwe burgemeester van een klein dorpje in het zuiden van het land. Hij heeft één belangrijke missie: de lokale criminaliteit uitroeien. Zijn strijd spitst zich voornamelijk toe op de crimineel Toontje (Bart Slegers), maar Gerbens missie blijkt moeilijker dan verwacht.

Levensgevaarlijke obsessie
Het blijkt dat de criminaliteit overal in het schijnbaar onschuldige dorp aanwezig is en de politieke missie van Gerben verandert langzaam maar zeker in een levensgevaarlijke obsessie. Hallali is de vierde van zes telefilms; hierna volgen nog Boy Meets Gun (woensdag 5 februari) en Magic Mountains (woensdag 12 februari).

De telefilm Hallali is op woensdag 29 januari om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de telefilm Hallali terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Telefilm Hallali woensdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV