Mysterieuze sci fi-film Super 8 woensdag te zien op RTL 7

Mysterieuze sci fi-film Super 8 woensdag te zien op RTL 7
Ook te streamen via onder meer iTunes

Kijktip :

Op woensdag 8 april kun je op RTL 7 genieten van de heerlijke science fiction-film Super 8, een eerbetoon van regisseur J.J. Abrams aan de klassieke avonturenfilms uit de jaren zeventig en tachtig. De film is ook te streamen via onder meer iTunes.

Het verhaal
In de zomer van 1979 sluit de Amerikaanse Luchtmacht een sectie van Area 51. Alle materialen worden per trein vervoerd naar een opslagplaats in Ohio. De trein wordt echter aangereden door een truck en ontspoort. Een groepje kinderen, dat bezig is om hun eigen zombie-film te maken met hun 'Super 8' camera, stuit op de ravage. Al snel wordt vermoed dat het niet om een ongeluk gaat, als er plotseling verdwijningen plaatsvinden en onverklaarbare dingen gebeuren. Een lokale sheriff probeert het mysterie te ontrafelen, maar wil hij de angstaanjagende en onmenselijke waarheid wel weten?

Hommage aan Spielberg
De Amerikaanse regisseur J.J. Abrams is een enorme filmnerd en een groot liefhebber van alle science fiction-films uit de jaren zeventig en tachtig, de periode waarin hij opgroeide. Zelf mocht hij onder meer twee Star Trek-films en de Star Wars-hits The Force Awakens (2015) en The Rise of Skywalker (2019) regisseren, maar tussendoor maakte hij de heerlijke film Super 8. Het is een hommage aan het werk van Steven Spielberg, en dan met name films als Close Encounters of the Third Kind en E.T. the Extra-Terrestrial.

Super 8 (2011) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op woensdag 8 april om 22.05 uur te zien op RTL 7.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mysterieuze sci fi-film Super 8 woensdag te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV