Mysterieuze sci fi-film Super 8 dinsdag te zien op Spike

Mysterieuze sci fi-film Super 8 dinsdag te zien op Spike
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Op dinsdag 17 november kun je op Spike genieten van de heerlijke science fiction-film Super 8, een eerbetoon van regisseur J.J. Abrams aan de klassieke avonturenfilms uit de jaren zeventig en tachtig. Je kunt Super 8 streamen via onder meer Google Play en iTunes.

Het verhaal
In de zomer van 1979 sluit de Amerikaanse Luchtmacht een sectie van Area 51. Alle materialen worden per trein vervoerd naar een opslagplaats in Ohio. De trein wordt echter aangereden door een truck en ontspoort. Een groepje kinderen, dat bezig is om hun eigen zombie-film te maken met hun 'Super 8' camera, stuit op de ravage. Al snel wordt vermoed dat het niet om een ongeluk gaat, als er plotseling verdwijningen plaatsvinden en onverklaarbare dingen gebeuren. Een lokale sheriff probeert het mysterie te ontrafelen, maar wil hij de angstaanjagende en onmenselijke waarheid wel weten?

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
De Amerikaanse regisseur J.J. Abrams is een enorme filmnerd en een groot liefhebber van alle science fiction-films uit de jaren zeventig en tachtig, de periode waarin hij opgroeide. Zelf mocht hij onder meer twee Star Trek-films en de Star Wars-hits The Force Awakens (2015) en The Rise of Skywalker (2019) regisseren, maar tussendoor maakte hij de heerlijke film Super 8. Het is een hommage aan het werk van Steven Spielberg, en dan met name films als Close Encounters of the Third Kind en E.T. the Extra-Terrestrial. Dat betekent niet alleen mysterie en spanning, maar ook een kindvriendelijke film.

Cast
Naast Joel Courtney (The Kissing Booth) en Elle Fanning (Maleficent: Mistress of Evil) zijn ook Ryan Lee (Goosebumps) en Gabriel Basso (Hillbilly Elegy) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens).

Super 8 (2011) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op dinsdag 17 november om 22.30 uur te zien op Spike. Genre: avontuur, science fiction. Speelduur: 112 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mysterieuze sci fi-film Super 8 dinsdag te zien op Spike of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV