Dinsdag in Op1: Arts-viroloog Anne Wensing over het coronavirus en Robèrt van Beckhoven neemt baksels mee

Dinsdag in Op1: Arts-viroloog Anne Wensing over het coronavirus en Robèrt van Beckhoven neemt baksels mee
Dit zijn de gasten van dinsdag 28 januari 2020

Kijktip :

Vanavond, dinsdag 28 januari, staan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana centraal in de talkshow Op1. Elke werkdag ontvangt een ander presentatieduo nieuwe gasten. Bekijk hieronder welke gasten er vandaag aanschuiven bij Op1.

Lees hier alles over de presentatieduo's van Op1.

Onderwerpen van dinsdag 28 januari

  • Op advies van het RIVM duidt Minister Bruno Bruins van Medische Zorg het Coronavirus aan als A-ziekte. Het hoogste niveau van waakzaamheid is nu van kracht in Nederland. Het virus heeft nu naast Frankrijk ook Duitsland bereikt. Hoe groot is het gevaar hier? Arts-viroloog Anne Wensing schuift aan bij Op1.

  • Charlotte Bouwman is het zat. Ze probeerde de afgelopen acht jaar 21 keer een einde aan haar leven te maken, maar krijgt geen hulp. Ze voert sinds vorige week actie in het ministerie van Volksgezondheid vanwege de problemen bij de geestelijke gezondheidszorg. Voor de tweede keer deze week sprak ze met staatssecretaris Paul Blokhuis, vandaag deed hij concrete toezeggingen. Charlotte eist een helpdesk voor mensen met complexe psychische problemen, landelijke behandelcentra en actie op het gebied van acute hulp. Bij Op1 schuift Charlotte Bouwman aan.

  • Glen Faria brengt zijn eerste solo-track in vijf jaar tijd uit en markeert hiermee ook meteen het startschot voor een nieuwe reeks nummers, die allemaal dit jaar zullen verschijnen. Het eerste lied van Glens nieuwe album heet Hoe Weet Je Dat en is opgedragen aan Stichting Het Vergeten Kind, die zich inzet voor een veilig thuis voor kinderen. Vanavond zit Glen bij Op1 om erover te vertellen en uiteraard zal hij ook optreden.

  • De meesten kennen Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven natuurlijk als rechtvaardig jurylid van het televisieprogramma Heel Holland Bakt, maar hij is ook te bewonderen in de Nederlandse theaters met zijn foodexperience Bij Robèrt. Tijdens deze avonden mag het publiek op het podium allerlei lekkernijen proeven en krijgen ze er ook nog verhalen van Robèrt bij over de ingrediënten en de geschiedenis van bakken. Aan tafel bij Op1 vertelt hij er alles over en hij neemt ook wat baksels mee naar de studio.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Arts-viroloog Anne Wensing over het coronavirus en Robèrt van Beckhoven neemt baksels mee of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV