Super Bowl 2020 live op tv

Super Bowl 2020 live op tv
San Francisco 49ers vs. Kansas City Chiefs

Sport :

In de nacht van zondag 2 op maandag 3 febuari is de 54ste Super Bowl, de finale van het American Football-seizoen. Vanaf 00.30 uur is het liveverslag te zien bij FOX Sports en het Engelse BBC One.

Halftime-show
In Miami nemen de San Francisco 49ers het op tegen de Kansas City Chiefs tijdens het grootste eendaagse sportevenement van het jaar. Voor veel mensen is niet de sport, maar juist het entertainment het leukste van de nacht. Halverwege de wedstrijd is het tijd voor de halftime-show. Jennifer Lopez en Shakira treden dit jaar op. Je kunt hier de halftime-show terugkijken.

Laatste finaleplek
De San Francisco 49ers stonden in 2013 voor het laatste in de finale van het American Football-seizoen. Die werd verloren. Vijf keer won de club de Super Bowl, tussen 1982 en 1996. Voor de fans van de Kansas City Chiefs is het nog veel langer geleden. De enige twee Super Bowls speelde het in 1967 (verlies) en 1970 (winst).

Dit kun je verwachten op Gids.tv: beelden van de Super Bowl-wedstrijd, de halftime-show en de leukste commercials.

Super Bowl op tv
De Super Bowl is in Nederland live te zien via sportzender FOX Sports, op kanaal 1 en 4 vier Nederlands commentaar en een uitgebreide analyse in de studio. Op FOX Sports 6 is het Amerikaanse verslag te zien. Vanaf 23.00 uur blikt presentator Pascal Kamperman vooruit op de Super Bowl. De hele nacht door blijft hij met zijn gasten praten over de wedstrijd.

Te gast in de studio zijn:

  • Voormalig NFL-spelers Geraldo Boldewijn en Ricky Tjong-A-Tjoe
  • Analisten Neal Petersen en Hubert Bedford
  • Commentatoren Ronald van Dam en Ronald Buijs

Ben je geen abonnee van FOX Sports? Lees hier hoe je een FOX Sports dagpas koopt.

De Super Bowl 2020 is in de nacht van zondag 2 op maandag 3 februari vanaf 00.30 uur te zien op FOX Sports 1, FOX Sports 4, FOX Sports 6 en op BBC One. Bekijk hier op welk kanaal BBC One te zien is. De samenvatting van de Super Bowl 2020 is maandagochtend te zien op Gids.tv of bekijk maandagavond om 00.15 uur Super Bowl 2020 samenvatting op BBC Two.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Super Bowl 2020 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV