Nieuw seizoen realityserie URK! vanaf 10 februari op SBS 6

Nieuw seizoen realityserie URK! vanaf 10 februari op SBS 6
Het wel en wee in het vissersdorp

Nieuws :

In 2019 kwam SBS 6 met een nieuwe realityserie over het beroemde - en beruchte - vissersdorpje Urk. Vanaf maandag 10 februari is URK! terug met een nieuw seizoen, waarin we opnieuw kunnen meeleven met de inwoners van deze bekende plaats in Flevoland.

Wat kunnen we verwachten?
De grote vraag is natuurlijk wat we kunnen verwachten van het tweede seizoen van dit bij vlagen hilarische realityprogramma. De in Urk wereldberoemde kapper Teun hangt zijn föhn aan de wilgen; hij heeft besloten de allereerste Urkse boetiekhotel op te zetten. Daarvoor zal Teun wel flink moeten verbouwen. Ondertussen moet huisvrouw Nelie nog steeds haar grote gezin met zes kinderen runnen, terwijl haar man zich op het water bevindt.

Wilde plannen
Nelie heeft het echter niet makkelijk, want ook haar kleinste gaat nu naar school. Het gevolg: het lege nest-syndroom. Gelukkig komt Teun met een verrassend voorstel, maar de vraag is of dat wel samengaat met de zondagsrust? Verder zien we ook hoe het nu met de beruchte tweeling Mathilde en Gerda gaat. Zij hebben wilde plannen, want na al hun gefeest besluiten ze het roer om te gooien: sporten en gezond leven om twintig kilo af te vallen.

Het nieuwe seizoen van URK! is vanaf maandag 10 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van URK! terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen realityserie URK! vanaf 10 februari op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV