Shetland seizoen 3 begint vrijdag op NPO 2

Shetland seizoen 3 begint vrijdag op NPO 2
Spoorloze verdwijning in Aberdeen

Kijktip :

De Britten kunnen als geen ander sfeervolle misdaadseries maken. Ook in Nederland vinden die series gretig aftrek. Zo is vanaf vrijdag 31 januari het derde seizoen van Shetland wekelijks te zien op NPO 2.

Ruzie en verdwijning
Het derde seizoen begint op de ferry van Aberdeen naar Shetland. Daar is een passagier getuige van een slaande ruzie tussen twee mannen, waarvan er een vervolgens spoorloos verdwijnt. Niet lang daarna wordt in het ziekenhuis van Shetland een jongen binnengebracht. Hij zag pillen aan voor snoepjes en at ze zonder er bij na te denken op.

Verband?
Inspecteur Jimmy Perez (gespeeld door Douglas Henshall) begint een verband te vermoeden wanneer hij op het strand een aangespoelde rugzak vindt. Hierin zitten zowel een kaartje van de ferry als meer van de pillen die de jongen heeft geslikt. De zaken nemen een bijzondere wending wanneer er een lijk wordt gevonden én een gesmakerde man de rugzak van Perez probeert te jatten.

Het derde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland is vanaf vrijdag 31 januari wekelijks rond 22.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Shetland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV