Vanavond op tv: Albert Verlinde in De laatste 24 uur, start Shetland seizoen 3 en meer

Vanavond op tv: Albert Verlinde in De laatste 24 uur, start Shetland seizoen 3 en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 31 januari

Kijktip :

Vanaf vanavond is het programma De laatste 24 uur terug op tv, met in de eerste aflevering Albert Verlinde. Hoe ziet zijn laatste dag eruit? Verder onder meer de start van het derde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 31 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live darts: The Masters

RTL 7
RTL 7
20:00 uur

Live verslag van de eerste avond van The Masters, een darttoernooi met de zestien beste spelers van de wereld op de PDC-ranglijst. Op vrijdag- en zaterdagavond zijn de achtste finales, op zondagmiddag de kwartfinales en op zondagavond de halve finales en de finale. Michael van Gerwen is de enige Nederlander die meedoet. Hij won de laatste vijf edities van The Masters. RTL 7 doet drie avonden vanaf 20:00 uur live verslag op tv.


Terugblik #DryJanuary: De Naborrel

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Sophie Hilbrand blikt in De Naborrel terug met bekende Nederlanders en publiek op Dry January, de maand zonder alcohol. In deze avond vol terugblikken, anekdotes en verdieping duidt Sophie met verschillende experts de ervaringen van de deelnemers om te verklaren wat er in hun lichaam, gedrag en lifestyle is veranderd. Hoe is het de deelnemers vergaan en wat hebben ze er wel of juist niet aan gehad? En hoeveel mensen hielden het überhaupt de hele maand vol?


Docu: Louis Theroux: Alcoholism

NPO 3
NPO 3
21:15 uur

Louis Theroux wil weten wat alcoholisme doet met mensen en bezoekt King's College Hospital in Londen, het grootste levertransplantatiecentrum in Europa. De patiënten hier zijn heel ver heen. Zullen ze ooit kunnen afkicken van Groot-Brittanniës favoriete drug, drank? In deze documentaire spreekt Theroux met diverse alcoholisten. Werken lukt niet meer en relaties zijn lastig. Veel van hen stevenen op een vroegtijdige dood af.


De laatste 24 uur: Albert Verlinde

NPO 1
NPO 1
21:35 uur

Na de eenmalige uitzending met René Froger ruim een jaar geleden, keert het EO-programma De laatste 24 uur vanaf vanavond terug met vier nieuwe afleveringen. Met in de eerste aflevering Albert Verlinde. De komende vrijdagen om 21:35 uur op NPO 1. De komende weken bespreken de bekende Nederlanders Albert Verlinde, Willeke Alberti, Roos Schlikker en Jörgen Raymann hun leven met presentator Bert van Leeuwen en doen ze dingen die ze nog graag zouden willen doen als ze nog 24 uur te leven hadden.


Shetland: start seizoen 3

NPO 2
NPO 2
22:25 uur

Vanaf vanavond is het derde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland te zien op NPO 2. Een passagier op de ferry van Aberdeen naar Shetland is getuige van een slaande ruzie tussen twee mannen, waarvan er een vervolgens spoorloos verdwijnt. In Shetland wordt een jongen het ziekenhuis binnengebracht nadat hij pillen opat die hij voor snoepjes aanzag. Deze twee zaken lijken met elkaar verbonden te zijn wanneer inspecteur Jimmy Perez op het strand een aangespoelde rugzak met zowel een kaartje van de ferry als meer van de pillen aantreft.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Albert Verlinde in De laatste 24 uur, start Shetland seizoen 3 en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV