Carrie Fisher ondanks overlijden in Star Wars: The Last Jedi

Carrie Fisher ondanks overlijden in Star Wars: The Last Jedi
Princess Leia ook te zien in nieuwste Star Wars-film

Nieuws

Over een week gaat het enorm populaire Star Wars: The Last Jedi in première. De overleden actrice Carrie Fisher zal ook in het nieuwste deel van de film de rol van Princess Leia spelen. Dat was lang onduidelijk, omdat Fisher een jaar geleden overleed. De opnames voor de film waren echter daarvoor al afgerond.

Acteur Mark Hamill (Luke Skywalker) over Fisher: "Het is verschrikkelijk verdrietig. Star Wars gaat over grote triomfen, maar ook over enorme tragedies en ik kan me geen grotere tragedie bedenken dan het missen van Leia".

Carrie Fisher werd vorig jaar onwel tijdens een vlucht van Londen naar Los Angeles. Een paar dagen later, op 27 december 2016, overleed ze in het ziekenhuis op 60-jarige leeftijd. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt jarenlang drugs- en drankverslaafd te zijn geweest. Ook had de actrice last van een aderverkalking en daardoor hartfalen.

Met een speelduur van 152 minuten wordt dit de langste speelfilm in de Star Wars-reeks, wat voor de echte fans als muziek in de oren zal klinken. Ook is bevestigd dat het negende deel in de maak is, dat in 2019 in de bioscoop te zien zal zijn.

Star Wars: The last Jedi gaat 13 december 2017 in première. Bekijk hieronder de spectaculaire trailer.

")

Tags: prinses, film, los angeles, regisseur, trailer, star-wars

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »