Wie woont waar? seizoen 2 vanaf maandag te zien op RTL 5

Wie woont waar? seizoen 2 vanaf maandag te zien op RTL 5
Onbekenden bij elkaar op bezoek

Kijktip :

Vanaf maandag 3 februari is het tweede seizoen van Wie woont waar? te zien op RTL 5. In elke aflevering gaan vier onbekenden bij elkaar op bezoek om een antwoord te geven op de vraag wie in welk huis woont.

Wie hoort bij welk huis?
De vier kandidaten die elkaars huizen bezichtigen, weten vrijwel niets van elkaar. De naam en het beroep van de anderen is de enige informatie die ze hebben. Het is aan de deelnemers om uit te zoeken wie bij welk huis hoort. Een goede dosis intuïtie en mensenkennis is nodig om de huizen te matchen met de juiste kandidaten.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van het tweede seizoen gaan Aart, Anneke, Carla en Petra bij elkaar op bezoek. Ze komen terecht in een huis waar de beroemde jaren tachtig-serie Dallas opgenomen lijkt te zijn. Ook bezichtigen ze een riant huis in Oosterwolde en gaan ze in Amersfoort het water op. Tot slot bezoeken ze de Zaanse Schans, waar ze terug in de tijd gaan.

Het tweede seizoen van Wie woont waar? is vanaf maandag 3 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Wie woont waar? terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wie woont waar? seizoen 2 vanaf maandag te zien op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV