Recensie: Lamp Life is enorm gemiste kans

Recensie: Lamp Life is enorm gemiste kans
Spin-off met potentie doet denken aan korte seriepilot

Film :

Vanaf 31 januari staat Lamp Life op Disney Plus. Een bijzonder initiatief uit de stal van Pixar en Pete Docter, maar is het een geslaagd experimentje? Lees hier de recensie van Lamp Life.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Bo Peep
Bo Peep maakt een grote comeback in Disney’s en Pixar’s recente Toy Story 4 en ze speelt een hoofdrol in deze geheel nieuw geanimeerde korte film genaamd ‘Lamp Life’, waarin ze eindelijk de vraag beantwoordt waarom ze schitterde van afwezigheid in Toy Story 2 en Toy Story 3.

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Grappig: deze "film" werd door Disney gebracht als een speciale spin-off film, die in onze ogen ook echt een film (geen drie uur, maar toch zeker een half uur) had moeten zijn. De film blijft echter meer hangen als uitstekende reclamespot voor de release van Toy Story 4 (die uiteraard al lang geweest is). Het verhaal is goed, maar met zoveel meer potentie dan dat er nu uitgehaald is. De stemmen van Annie Potts (Bo Peep), Christina Hendricks (Gabby Gabby) en Jim Hanks (Woody) zijn ook nu weer een toevoeging. Helaas kunnen we nu toch echt niet meer dan 2 sterren geven. Mocht Disney met deze "film" toch een pilotaflevering voor een Bo Peep-serie in gedachte heeft, kunnen we op onze beslissing terugkomen.

Cast
Naast Annie Potts (Ghostbusters) en Christina Hendricks (American Woman) spreken ook Jim Hanks (Abnormal Attraction) en Emily Davis (The Good Dinosaur) in deze film een stem in.

Lamp Life is vanaf 31 januari 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Animatie. Tijdsduur: 11 minuten. IMDb-score: 7,3.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV