De slimste mens viert jubileum

De slimste mens viert jubileum
Eén week lang dagen de slimsten elkaar uit

Kijktip

Het tiende seizoen van De slimste mens is afgelopen zomer reeds gespeeld. Omdat dit jubileum op televisie nog niet gevierd is, presenteert Philip Freriks vanaf aanstaande maandag een speciale jubileumweek op NPO 2. In De slimste mens: De slimsten vs de rest strijden BN´ers tegen een aantal onbekende Nederlanders.

Op 18 december start de succesvolle Kennisquiz aan het elfde seizoen. Voordat dat van start gaat, spelen een aantal winnaars en finalisten uit de tien eerdere seizoenen eerst een week lang tegen elkaar én tegen kandidaten uit het kijkerspubliek. Uit 18.000 aanmeldingen zijn acht slimmerikken geselecteerd, die de strijd aanbinden tegen onder meer oud-winnaars Klaas Dijkhoff, Eric Smit, Pieter Derks en de winnares van de afgelopen zomereditie, Angela de Jong. Vanzelfsprekend is het enige jurylid Maarten van Rossem ook weer van de partij.

De slimste mens: De slimsten vs de rest is vanaf maandag 11 december een week lang te zien, vanaf 20:25 uur op NPO 2.
Direct daarna start het elfde seizoen, op maandag 18 december om 20:25 uur op dezelfde zender.

Tags: jubileum, kandidaten, maarten van rossem, televisie, zomer, finalisten, bn'ers, winnaars, klaas dijkhoff, zender, start, eric smit, philip freriks, pieter derks, slimste mens, zomereditie

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »