Deze 5 romantische films zijn in de week van Valentijnsdag 2020 op tv

Deze 5 romantische films zijn in de week van Valentijnsdag 2020 op tv
Met Valentine's Day op Net 5 en meer

Kijktip :

Aanstaande vrijdag (14 februari) is het Valentijnsdag. Het feest van de liefde gaat beginnen. Gaat Cupido zijn pijlen weer raak schieten? Gids.tv heeft de leukste films (op datum van uitzending) geselecteerd die op de Nederlandse televisie te zien zijn tijdens de week voor Valentijnsdag.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. How to Lose a Guy in 10 Days (2003, 10 februari om 20.30 uur op RTL 8)
Andie werkt bij een glossy en krijgt de opdracht om een stuk te schrijven over hoe ze binnen tien dagen een man aan zich bindt en hem weer verdrijft. Ben werkt voor een reclamebedrijf en wedt met collega's dat hij binnen tien dagen een vrouw verliefd op hem kan laten worden. Met Matthew McConaughey en Kate Hudson in de hoofdrol. Bekijk hier waar je de film How to Lose a Guy in 10 Days nog meer kunt streamen.

2. No Strings Attached (2011, 11 februari om 20.30 uur op RTL 8)
Op een dag ontwaakt Adam met een heftige kater in het appartement van zijn jeugdvriendin Emma en haar vrienden. Hoewel er die nacht niets is gebeurd, spatten de vonken over. Al snel liggen ze te vrijen. Het bevalt. Ze besluiten voortaan seks met elkaar te hebben, maar nadrukkelijk zonder al dat lastige relatiegedoe. Kunnen ze dat volhouden, zonder voor elkaar te vallen? Met Natalie Portman en Ashton Kutcher in de hoofdrol. Bekijk hier waar je de film No Strings Attached nog meer kunt streamen.

3. Fifty Shades Freed (2018, 13 februari om 20.30 uur op Net 5)
Net 5 heeft een erotische blockbuster op het programma. Mister Grey's red room gaat nog één keer open als afsluiter van een zinderende trilogie. Christian en Anastasia zijn net getrouwd. De gaat goed met de twee tortelduifjes, en het zonnetje lijkt weer te gaan schijnen. Ana's leven wordt echter ernstig bedreigd wanneer haar voormalige baas Jack Hyde wraak zweert. Lees hier waar je de film Fifty Shades Freed nog meer kunt streamen.

4. Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999, 13 februari om 22.15 uur op SBS 9)
Eentje uit de oude liefdesdoos. Acteur Rob Schneider doet als Gigolo zijn best voor de betaalde liefde. Flauwe humor regeert in deze komedie die voor het tweede deel ook nog Nederland op zijn kop zette. Lees hier waar je de film Deuce Bigalow: Male Gigolo nog meer kunt streamen.

5. Valentine's Day (2010, 13 februari om 22.35 uur op Net 5, 15 febr. 20.30 uur SBS 9)
Nog meer liefdesavonturen met een romantische komedie van de makers van Pretty Woman. Half Hollywood is opgetrommelt in een film met verschillende verhalen die zich afspelen rond de dag van de liefde. Met onder andere Ashton Kutcher, Jessica Alba, Julia Roberts, Jessica Biel en Bradley Cooper in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Valentine's Day nog meer kunt streamen.

Bekijk hier het complete filmoverzicht wat er op de Nederlandse televisie te zien is.

Patrick Dempsey en Jennifer Garner in de film 'Valentine's Day'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV