Hoe kijk je de Super Bowl 2020 gratis op tv?

Hoe kijk je de Super Bowl 2020 gratis op tv?
Niet alleen via betaalkanaal

Nieuws :

In de nacht van zondag 2 op maandag 3 februari wordt de 54ste Super Bowl gespeeld. Het evenement bestaat uit de finale van het American Football-seizoen tussen de San Francisco 49ers en de Kansas City Chiefs inclusief de zogenaamde halftime show, dit jaar door Jennifer Lopez en Shakira. Alle Nederlanders die BBC One kunnen ontvangen, hebben de mogelijkheid om gratis naar de Super Bowl op tv te kijken.

Lees hier alles over de Super Bowl live op tv.

Live bij FOX Sports
Op de Nederlandse televisie wordt de 54ste editie van de Super Bowl enkel door betaalzender FOX Sports uitgezonden. Dit kanaal wordt bij aanbieders KPN, Canal Digitaal, Online.nl en T-Mobile gratis in het basispakket geleverd. Bij de andere aanbieders (waaronder Ziggo) moet er een abonnement worden afgesloten. De voorbeschouwing op FOX Sports begint om 23.00 uur.

Gratis bij de BBC
Voor alle aanbieders is er een gratis mogelijkheid om de Super Bowl te zien op de Engelse zender BBC One. De uitzending begint om 23.45 uur Nederlandse tijd. De 54ste Super Bowl gaat om 00.30 uur van start. Bekijk hier de samenvatting van de Super Bowl 2019 nog eens terug.

De 54ste Super Bowl is in de nacht van zondag 2 op maandag 3 februari vanaf 00.30 uur te zien bij FOX Sports 1 en BBC One.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hoe kijk je de Super Bowl 2020 gratis op tv? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV