De beste Super Bowl trailers van 2020

De beste Super Bowl trailers van 2020
Met Mulan, Black Widow en A Quiet Place: Part II

Film :

Omdat de Super Bowl zo'n enorm groot bereik heeft (op tv en online), is dit American Football-evenement de perfecte gelegenheid voor bedrijven, streamingdiensten en filmmaatschappijen om hun producten te promoten. Gids.tv zet hier de beste, bijzonderste en leukste trailers van de 54ste Super Bowl op een rij.

Marvel-series op Disney+

Dit is wel een bijzondere spot: De Marvel series voor Disney+ krijgen een eigen "eerste blik". Inclusief The Falcon & The Winter Soldier, WandaVision en Loki.

The Call of The Wild (februari 2020)

Hunters (serie)

Al Pacino gaat na zijn rol in The Irishman een nieuwe rol spelen in de serie Hunters. Hij gaat jagen naar Nazi's, die in Amerika proberen een Vierde Rijk te stichten. Bekijk de Super Bowl trailer.

Sonic The Hedgehog (februari 2020)


Sonic The Hedgehog kent al een hele lange voorgeschiedenis: mislukte trailer, gedoe op social media, nieuw design. Nu lijkt de film echt van de grond te komen. Dat blijkt wel uit de speciale Super Bowl trailer, die hierboven te zien is.

Mulan (maart 2020)


De nieuwste toevoeging aan de al flinke lijst live-action remakes van Disney is Mulan. De film verschijnt in maart in de wereldwijde bioscopen en dat betekent dat een Super Bowl tv-spot niet kan ontbreken.

The Invisible Man (maart 2020)

A Quiet Place: Part II (maart 2020)


Het eerste deel A Quiet Place (het regiedebuut van John Krasinski) was een onverwacht succes en dus kon een tweede deel niet uitblijven. Na een angstaanjagende eerste trailer is ook de nieuwe Super Bowl tv-spot best bizar.

No Time To Die (april 2020)

Black Widow (mei 2020)

Als we naar de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe kijken, komt van de eerste film van het jaar altijd een Super Bowl-spot. Black Widow krijgt er dus waarschijnlijk wel eentje.

Fast and Furious 9 (mei 2020)

Voor het weekend verscheen de eerste "teaser" van F9 al online, maar tijdens de Super Bowl was er al weer nieuw materiaal te zien.

The Spongebob Movie: Sponge on the Run (mei 2020)

Wonder Woman 1984 (juni 2020)

Als het om DCEU-films gaat, is Wonder Woman nog steeds één van de betere. Daarom zijn mensen best enthousiast over de sequel, die begin juni in de bioscopen verschijnt.

Minions: The Rise of Gru

Top Gun: Maverick (juni 2020)


De nieuwe Top Gun film, met opnieuw Tom Cruise in de hoofdrol, verschijnt in juli in de bioscopen. Er zijn al een aantal trailers verschenen.

Bekijk hier waar je de Super Bowl live op tv kunt zien. Bekijk hier de beste Super Bowl-commercials.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV