De beste Super Bowl commercials van 2020

De beste Super Bowl commercials van 2020
Auto's en celebs

Nieuws :

Omdat de Super Bowl zo'n enorm groot bereik heeft (op tv en online), is dit American Football-evenement de perfecte gelegenheid voor bedrijven, streamingdiensten en filmmaatschappijen om hun producten te promoten. Gids.tv zet hier de beste, bijzonderste en leukste trailers van de 54ste Super Bowl op een rij.


Hummer: De eerste elektrische

Als er één auto niet echt bekend staat om duurzaamheid, dan is het wel de Hummer. De wagen wordt zelfs in Amerika steeds vaker geweerd. Daarom komt General Motors in deze commercial met een oplossing: de elektrische Hummer!


Audi: ft. Game of Thrones en Frozen

De Audi E-Tron Sportsback: dat is de wagen die hier in de spotlight staat. Dat gebeurt op een bijzondere manier: een mash up tussen Game of Thrones en Frozen! GoT-actrice Maisie Williams zingt in de wagen namelijk Let it Gooooo! Let it Gooooo!.


Amazon Alexa: Ellen DeGeneres in jouw huis?

Ook Amazon heeft weer een celeb aan zich weten te binden: Ellen de Generes en haar vrouw Portia di Rossi reizen terug in de tijd, om eens te kijken hoe het er aan toe ging toen de dames nog geen Alexa in huis hadden... Komisch!


Google: Bijzonder onderzoek

Een van de meest ontroerende commercials komt van Google. Een man herdenkt met zijn Google Assistent het overlijden van zijn vrouw, maar het wordt pas echt een tranentrekker wanneer het apparaat al zijn herinneringen aan ons toont. Simpel, maar prachtig mooi!


Jeep: Groundhog Day

Avocados From Mexico: Pretty in Green

Michelob Ultra: Jimmy Fallon

Mountain Dew: The Shining ft. Bryan Cranston

Bekijk hier waar je de Super Bowl live op tv kunt zien. Bekijk hier de beste Super Bowl-trailers.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De beste Super Bowl commercials van 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV