FC Utrecht - Ajax live op tv

FC Utrecht - Ajax live op tv
Geeft overwinning tegen PSV de burger moed?

Sport :

De wedstrijd FC Utrecht - Ajax is afgelast. Later meer over de inhaalwedstrijd.


Op zondag 9 februari spelen Ajax en FC Utrecht in de 22ste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Galgenwaard in Utrecht. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten FC Utrecht - Ajax

De hoogtepunten vindt je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De mannen uit Amsterdam kunnen hun winst tegen PSV van afgelopen zondag zien als een opsteker, maar de kopzorgen zullen toch overheersen bij coach Erik ten Hag, Met spelers als Hakim Ziyech en Daley Blind nog op de tribune en nieuwe blessures van o.a. Joel Veltman en Quincy Promes zal er in de Galgenwaard flink moeten worden geschoven in de basiself. Als dat maar goed gaat...

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

FC Utrecht
FC Utrecht is een middenmoter en met de negende plaats gaat het niet slecht, maar ook niet echt goed met de club uit Utrecht. Ook vorig weekend liet de ploeg dure punten liggen in Venlo. Uiteindelijk konden de Domstedelingen nog net een gelijkspel forceren.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 12.00 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Utrecht - Ajax is zondag 9 februari om 12.15 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op FC Utrecht - Ajax live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV