De geknipte gast start dinsdag met Thomas Erdbrink in de kappersstoel

De geknipte gast start dinsdag met Thomas Erdbrink in de kappersstoel
BN'ers worden geknipt door Özcan Akyol

Kijktip :

Vanaf dinsdag 4 februari is het nieuwe programma De geknipte gast te zien op NPO 2. Na Sterren op het doek waagt Özcan Akyol zich opnieuw aan een interviewprogramma met BN'ers in een bijzondere setting: dit keer worden zijn gasten door hem ondervraagt terwijl hij ze een knipbeurt geeft.

Korte gesprekken
Waar Akyol in Sterren op het doek een lange tijd had om zijn gasten te interviewen terwijl ze geschilderd werden, heeft hij in De geknipte gast de tijd van een knipbeurt: zo'n vijftien minuten. Hij bespreekt met zijn gast zijn of haar werk en privéleven. De bekende Nederlanders die Akyol ontvangt staan allemaal in het middelpunt van een actuele of culturele gebeurtenis.

Thomas Erdbrink
De kapperskwaliteiten van Akyol gaan echter verder dan alleen knippen: hij trimt en scheert de baarden van zijn mannelijke gasten, maakt gebruik van rollers en kan zelfs threading toepassen bij de dames. In de eerste aflevering praat hij met Thomas Erdbrink, de correspondent die sinds april vorig jaar geen verslag meer mag doen van zijn thuisland Iran. Hoe ziet zijn leven er nu uit?

Het nieuwe programma De geknipte gast is vanaf dinsdag 4 februari wekelijks om 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De geknipte gast terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De geknipte gast start dinsdag met Thomas Erdbrink in de kappersstoel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV