Dinsdag in Five Days Inside: gezinskliniek De Borch

Dinsdag in Five Days Inside: gezinskliniek De Borch
Natasja Froger bezoekt kliniek in Eelderwolde

Kijktip :

Morgen (dinsdag 4 februari) is in Five Days Inside te zien hoe Natasja Froger vijf dagen verblijft in gezinskliniek De Borch, in het Drentse Eelderwolde.

Verslavingszorg
De Borch is de enige kliniek in Nederland waar hele gezinnen terecht kunnen voor verslavingszorg. Vijf dagen lang mag Froger meedraaien met het personeel en de medewerkers in de kliniek. Ondertussen praat ze met de mensen die er verblijven, van wie ze soms schokkende verhalen hoort. De mensen zijn al afgekickt van welke vorm van verslaving dan ook, maar ze blijven nog in De Borch - samen met hun kinderen, die nul tot twaalf jaar zijn.

Gesloten instellingen
In de documentaireserie Five Days Inside bezoeken presentatrices Angela Groothuizen, Caroline Tensen en Natasja Froger los van elkaar verschillende instellingen in Nederland bezoeken waar je normaal niet zomaar binnenkomt.

Five Days Inside is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Five Days Inside: gezinskliniek De Borch of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV