RTL 7 zendt keiharde actiefilm Brawl in Cell Block 99 dinsdag uit

RTL 7 zendt keiharde actiefilm Brawl in Cell Block 99 dinsdag uit
Film ook te streamen via onder meer iTunes

Kijktip :

Vince Vaughn kennen we allemaal als de olijke, soms wat irritante komiek uit talloze flauw films. Soms pakt hij echter een project aan dat zo radicaal verschilt van de rest van zijn oeuvre, dat je je afvraagt of het Vaughn wel écht is. Zoals Brawl in Cell Block 99, dinsdag te zien op RTL 7 en te streamen via onder meer iTunes.

Het verhaal
Bradley Thomas (gespeeld door Vaughn) is een voormalig bokser wiens leven langzaam maar zeker afbrokkelt. Hij raakt zijn baan als automonteur kwijt en zijn huwelijk staat op springen. Bradley besluit voor een maat te gaan werken als drugskoerier. Zijn situatie verbetert wat, maar dan breekt er een vuurgevecht uit tussen een groep politieagenten en zijn meedogenloze handlangers. Wanneer de rook is opgetrokken zit Bradley in de gevangenis, omringd door vijanden. Door hen wordt hij gedwongen gewelddadige handelingen uit te voeren, die van de gevangenis een bloederig slagveld maken.

Rauwe actie
De Amerikaanse filmregisseur S. Craig Zahler tekende voor de regie van Brawl in Cell Block 99. Hij heeft inmiddels drie films op zijn naam staan (Zahler regisseerde ook Bone Tomahawk en Dragged Across Concrete), die allemaal worden gekenmerkt door keiharde, rauwe actie en een buitengewoon grimmige sfeer. De critici zijn lovend over zijn stijl, hoewel die soms zeer gewelddadig is. Het publiek weet de films echter (nog) niet te vinden; Brawl in Cell Block 99 was een enorme commerciële flop. Ga de film echter kijken als je harde actie en een fantastische rol van Vaughn wil zien.

Brawl in Cell Block 99 (2017) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op dinsdag 4 februari om 20.30 uur te zien op RTL 7.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL 7 zendt keiharde actiefilm Brawl in Cell Block 99 dinsdag uit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV