Domino Day komt na 11 jaar terug op televisie

Domino Day komt na 11 jaar terug op televisie
Nieuwe poging om wereldrecord dominostenen te verbreken

Nieuws :

Het is al even geleden en de fans hebben lang geduld moeten hebben, maar het is eindelijk zo ver: Domino Day komt terug op televisie. Endemol Shine heeft bekendgemaakt dat er hard wordt gewerkt om de show na 11 jaar afwezigheid nieuw leven in te blazen.

Smeekbedes en petities
“We hebben de smeekbedes en petities gezien en gaan dit jaar het dominorecord van 2009 proberen te verbreken”, laat Endemol weten via Instagram. “Dat wordt nog een hele klus, want dat betekent dat er maar liefst 4,5 miljoen stenen om moeten vallen... Maar blij dat we zijn om deze legendarische uitdaging opnieuw aangaan!”

Dominomus haalde wereldnieuws
In Domino Day wordt er elke keer een poging gedaan om het record van vallende dominostenen te verbreken. Een groep mensen bouwt een hal vol met allerlei spectaculaire kunstwerken die bestaan uit de rechtopstaande steentjes. In 2005 bereikte Domino Day wereldwijd het nieuws omdat een ronddartelend musje roet in het eten gooide en 23.000 stenen omgooide. Het beestje, dat de naam Dominomus kreeg, werd doodgeschoten en dit zorgde voor heel wat commotie. Het domino-wereldrecord staat nu op 4.491.863 gevallen stenen. Domino Day 2009 is door 50 miljoen mensen in tien Europese landen bekeken.

Het is nog niet bekend bij welke zender Domino Day wordt uitgezonden. Wanneer er meer bekend is over de uitzending van Domino Day, lees je dat bij Gids.tv. Kandidaten die willen helpen kunnen zich opgeven via deze website van Endemol Shine.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Domino Day komt na 11 jaar terug op televisie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier