Telefilm Boy Meets Gun zie je woensdag op NPO 3

Telefilm Boy Meets Gun zie je woensdag op NPO 3
Docent raakt betrokken bij overval

Kijktip :

Op woensdag 5 februari is de vijfde van zes telefilms te zien op NPO 3. Deze week is het de beurt aan een productie van de VPRO: Boy Meets Gun. De film gaat over een leraar die betrokken raakt bij een overval.

Wapen
Het verhaal gaat over de onopvallende docent Maarten Moreau (gespeeld door Eelco Smits). Hij raakt betrokken bij een overval die uit de hand loopt. Per toeval krijgt hij het wapen, een pistool, in handen. Hij besluit het pistool te houden, maar dit heeft grote gevolgen. Meer en meer raakt hij in de ban van het wapen.

Telefilms
De afgelopen weken waren er op NPO 3 al vier telefilms te zien. Telefilms worden mede geproduceerd door de verschillende publieke omroepen, die allemaal hun eigen stempel willen drukken op de films die ze maken. Volgende week (woensdag 12 februari) is de laatste telefilm van 2020 te zien: Magic Mountains, een coproductie van de NTR.

De telefilm Boy Meets Gun is woensdag 5 februari om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de telefilm Boy Meets Gun terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Telefilm Boy Meets Gun zie je woensdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier