Vanavond op tv: nieuw seizoen Hier zijn de Van Rossems, start De geknipte gast en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen Hier zijn de Van Rossems, start De geknipte gast en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 4 februari

Kijktip :

De familie Van Rossem is terug! Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Hier zijn de Van Rossems van start. In de eerste aflevering bezoekt het illustere trio de Gelderse stad Zutphen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 4 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Hier zijn de Van Rossems

NPO 2
NPO 2
20:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Hier zijn de Van Rossems, waarin broers Maarten en Vincent van Rossem samen met hun zus Sis steden in Nederland of vlak daarbuiten bezoeken. De komende zes weken zijn ze elke dinsdag om 20:30 uur te zien op NPO 2. In de eerste aflevering gaan de Van Rossems naar Zutphen. Hij blijkt een stad te zijn waar ze blij door worden verrast. De drie bewonderen de vele torens van de stad aan de IJssel, bezoeken Museum MORE en genieten van het vele groen in de stad.


Tv-première: Straight Outta Compton

SBS 9
SBS 9
20:30 uur

De film Straight Outta Compton speelt zich halverwege de jaren 80 af, in Compton Californië. Vijf jonge mannen delen hun ervaringen door middel van het maken van 'brutale' en eerlijke muziek, die symbool staat voor de opstand tegen misbruik van gezag. Onder de naam N.W.A. brengen de jongeren een revolutie teweeg wanneer ze de wereld de waarheid vertellen over hun leven in hun zeer gevaarlijke buurt en ontketenen daarmee een harde culturele oorlog.


Nieuw: De Geknipte Gast

NPO 2
NPO 2
21:05 uur

In het nieuwe programma De geknipte gast interviewt Özcan Akyol bekende Nederlander terwijl ze door hem geknipt worden. Akyol bespreekt met zijn gast zijn of haar werk en privéleven. In de eerste aflevering is Thomas Erdbrink te gast. De correspondent mag sinds vorig jaar april geen verslag meer doen van zijn thuisland Iran. Eus vraagt hem, net voor zijn terugreis naar Iran, hoe zijn leven er nu uit ziet en wat zijn plannen voor de toekomst zijn.


Five Days Inside: gezinskliniek De Borch

RTL 4
RTL 4
21:25 uur

In deze aflevering van Five Days Inside bezoekt Natasja Froger de enige kliniek in Nederland waar hele gezinnen terecht kunnen voor verslavingszorg. Vijf dagen lang draait Froger mee met medewerkers van De Borch in Eelderwolde. In de gezinskliniek zitten mensen die al afgekickt zijn van welke vorm van verslaving dan ook, samen met hun kinderen. Die zijn tussen de 0 en 12 jaar oud.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Hier zijn de Van Rossems, start De geknipte gast en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV