Chicago P.D. seizoen 7 vanaf woensdag te zien op FOX

Chicago P.D. seizoen 7 vanaf woensdag te zien op FOX
Nieuwste reeks van Amerikaanse misdaadserie

Kijktip :

Vanaf woensdag 5 februari kun je op FOX genieten van het nieuwste, zevende seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Chicago P.D. Het is een spin-off van Chicago Fire, de serie over het brandweerteam in de metropool Chicago.

Politiekorps
De P.D. uit de titel is een afkorting voor police department, en dat is precies waar deze spin-off over gaat. Het politiekorps van Chicago bestaat uit twee zeer verschillende onderdelen: de agenten en de inlichtingendienst. Zij zullen ondanks hun verschillen echter met elkaar moeten samenwerken om verschillende zaken in hun district op te lossen.

Moord
De eerste aflevering van het zevende seizoen start met de nasleep van de moord op burgemeesterskandidaat Brian Kelton. Detective Voight is de hoofdverdachte omdat hij een wrok jegens Kelton koesterde. Wanneer de inlichtingendienst dieper in de moordzaak duikt, wil Voigt dat ze de zaak aan hemzelf overhandigen, zodat hij het op eigen houtje kan onderzoeken.

Het zevende seizoen van Chicago P.D. is vanaf woensdag 5 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op FOX. Lees hier waar je FOX kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chicago P.D. seizoen 7 vanaf woensdag te zien op FOX of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV