Spannende gevangenis-thriller The Last Castle zie je woensdag op RTL 7

Spannende gevangenis-thriller The Last Castle zie je woensdag op RTL 7
Ook te streamen via onder meer Videoland

Kijktip :

Voor een oerdegelijke actiethriller moet je doorgaans bij RTL 7 zijn. Zo ook op woensdag 5 februari, als de zender de spannende film The Last Castle uitzendt. Je kunt deze film ook streamen via onder meer Videoland.

Het verhaal
Generaal Eugene Irwin (gespeeld door Robert Redford) wordt overgebracht naar een goed beveiligde militaire gevangenis. De krijgsraad heeft hem zijn rang afgenomen en hem veroordeeld tot een gevangenisstraf in deze maximaal beveiligde gevangenis, ook wel The Castle genoemd. Daar maakt hij kennis met gevangenisdirecteur Winter (James Gandolfini). Winter behandelt de gevangenen als tuig. Op een gegeven moment besluit Irwin, samen met de andere gevangenen, om tegen de directie en met name tegen Winter in opstand te komen.

Topcast
The Last Castle kan leunen op een absolute topcast, met veteraan Robert Redford als hoogtepunt. Hij had voor de release van deze film natuurlijk al een fantastische filmcarrière achter de rug, met rollen in onder meer Butch Cassidy and the Sundance Kid, The Sting en All the President's Men. Naast Redford schitteren ook James Gandolfini, die we allemaal kennen van The Sopranos, en drievoudig Oscargenomineerde Mark Ruffalo in deze film. Al met al een prima gevangenisfilm met de nodige spannende momenten.

The Last Castle (2001) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op woensdag 5 februari om 20.30 uur te zien op RTL 7.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV