Vanavond op tv: nieuwe programma's Historisch bewijs en Knappe koppen en meer

Vanavond op tv: nieuwe programma's Historisch bewijs en Knappe koppen en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 5 februari

Kijktip :

Vanavond komt NPO 2 met twee nieuwe programma's. Allereerst is er Historisch bewijs, waarin experts de echtheid van kunst onderzoeken. Vervolgens Knappe koppen, waarin de slimste Nederlanders antwoorden geven op prangende vragen van kijkers. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 5 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Historisch bewijs

NPO 2
20:25 uur

In het nieuwe programma Historisch bewijs doen experts van het Rijksmuseum onderzoek naar de echtheid van kunsthistorische voorwerpen. Met in de eerste aflevering: een 17de-eeuwse politieke moord op het Haagse Binnenhof. Op een schavot wordt stichter en leider van de republiek, Johan van Oldenbarnevelt, met een zwaard omgebracht. Gezegd wordt dat het zwaard in het Rijksmuseum ligt, maar vorig jaar dook er een andere kanshebber in Duitsland op in de collectie van de Staatlichen Kunstammlungen in Dresden. Is Johan van Oldenbarnevelt door een van deze zwaarden omgebracht?


Tv-première: Red Sparrow

Veronica
20:30 uur

In de sexy spionagethriller Red Sparrow wordt de Russische ballerina Dominika opgeleid tot een 'sparrow', een getrainde verleidster van de veiligheidsdienst. Ze leert haar lichaam te gebruiken als een sensueel wapen, maar heeft moeite om haar eigenwaarde te behouden tijdens de onmenselijke training. Voor haar eerste missie moet Dominika een mol ontmaskeren door contact te leggen met CIA-agent Nate Nash. De twee jonge agenten raken verstrikt in een web van spionage en bedrog.


Nieuw: Knappe koppen

NPO 2
21:10 uur

In het nieuwe programma Knappe koppen geeft Gregory Sedoc met de knapste koppen van Nederland antwoord op prangende vragen van kijkers. Elke dinsdag is het korte programma van ongeveer een kwartier om 21:05 uur te zien op NPO 2. De eerste vraag is van student Fiscale Economie Tara. Zij wil weten hoe haar mobiele telefoon werkt. Ze krijgt een privécollege van natuurkundige Daan van Eijk. Hij is een van de toponderzoekers van het natuurkundig instituut Nikhef.


Nieuw: Chicago P.D. seizoen 7

FOX
21:30 uur

Vanaf vanavond is het zevende en nieuwste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Chicago P.D. elke woensdag om 21:30 uur te zien op FOX. De serie is een spin-off van Chicago Fire en gaat over het politiekorps van Chicago, dat uit twee zeer verschillende groepen bestaat: de agenten en de inlichtingendienst. Na de dood van burgemeesterskandidaat Brian Kelton in de slotaflevering van seizoen 6, wordt detective Voight, het hoofdpersonage, verdacht, omdat hij een wrok tegen Kelton koesterde.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe programma's Historisch bewijs en Knappe koppen en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV