Nieuw programma Danny op straat begint donderdag op NPO 2

Nieuw programma Danny op straat begint donderdag op NPO 2
Danny Ghosen spreekt met jongeren van de straat

Kijktip :

Vanaf donderdag 6 februari is het nieuwe reportageprogramma Danny op straat te zien op NPO 2. In de korte afleveringen van zo'n tien minuten doet Danny Ghosen verslag van de problemen en spanningen in Nederland, vooral bij groepen en jongeren die moeilijk te benaderen zijn.

Drillrap
In de eerste aflevering spreekt Ghosen met familieleden en zogenaamde 'drillrappers' over de dood van Bilal Aydin, die op 21 december werd neergestoken in Den Haag. Volgens de familie van Bilal komt zijn dood voort uit de 'drillrap', een rapgenre met duistere en gewelddadige teksten. Bilals familie haalt hard uit naar de drillrapcultuur, maar is die wel zo hard? Ghosen is ook bij de opnames van een nieuwe drillrap-videoclip.

Turkse trouwstoeten en activisten
In de volgende afleveringen onderzoekt Ghosen een grote variëteit aan moderne problemen. Zo gaat hij mee met een Turkse trouwstoet, bezoekt hij een wijk die wordt geteisterd door drugshandel en verdiept hij zich in het activisme van onder meer boeren, klimaatstrijders en ultra-orthodoxe christenen die fel tegen abortus zijn.

Het nieuwe programma Danny op straat is vanaf donderdag 6 februari wekelijks om 21.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Danny op straat terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Danny op straat begint donderdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV