Vrijdag in De laatste 24 uur: Willeke Alberti

Vrijdag in De laatste 24 uur: Willeke Alberti
Hoe beleeft de zangeres haar laatste dag?

Kijktip :

Morgen (vrijdag 7 februari) is de tweede aflevering van De laatste 24 uur te zien op NPO 1. Na een bijzondere eerste uitzending met Albert Verlinde is het nu de beurt aan Willeke Alberti om te bepalen hoe zij haar laatste dag wil beleven. Dat levert wederom mooie momenten op.

Vrije dag
Alberti blijkt nog niet echt te hebben nagedacht over wat ze in haar laatste vierentwintig uur zou willen doen. Ze heeft alleen een dagje vrijgemaakt in haar agenda. Maar wat wil ze gaan doen? Met welke geliefden wil Alberti nog spreken? Ze wordt behoorlijk overvallen als presentator Bert van Leeuwen haar aan het begin van de uitzending met zijn boodschap bezoekt.

Johnny de Mol
Hij neemt Alberti mee voor een dag vol uiteenlopende verrassingen. Zo wordt ze door haar zoon Johnny de Mol verrast op het racecircuit van Zandvoort. Daarna brengt de zangeres haar laatste uren door met de door haar zo geliefde kinderen en kleinkinderen. Alberti, bekend van hits als 'Spiegelbeeld' en 'Telkens weer', vindt het heerlijk om haar laatste uur zo in te vullen.

De aflevering van De laatste 24 uur met Willeke Alberti is op vrijdag 7 februari om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De laatste 24 uur terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in De laatste 24 uur: Willeke Alberti of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV