Kees & Co vanaf 22 februari met zeven nieuwe afleveringen op RTL 4

Kees & Co vanaf 22 februari met zeven nieuwe afleveringen op RTL 4
Zonder Chantal Janzen

Nieuws :

De terugkeer van de sitcom Kees & Co is RTL prima bevallen, want vanaf 22 februari is het nieuwe seizoen te zien op RTL 4. Dit keer zonder Chantal Janzen, die door haar drukke schema geen ruimte meer kon vinden voor de opnames. Haar plaats wordt ingenomen door Wie is de Mol?-deelnemer Tina de Bruin.

Live publiek
Vanaf zaterdag 22 februari zijn er zeven gloednieuwe afleveringen te zien, die allemaal zijn opgenomen voor een live publiek. Geen lachband dus, maar een publiek dat echt lacht om de humor in de serie. Die biedt opnieuw een inkijkje in het leven van Kees Heistee (gespeeld door Simone Kleinsma), wiens leven van het ene op het andere moment kan omslaan in totale chaos.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering windt Kees zich op over de luiheid van Coosje (Tina de Bruin), die vrijwel niets doet in het huishouden. Maar zij is niet de enige: Kees is van mening dat de rest ook wel wat meer mag doen. Doordat de taken iets meer verdeeld worden, kan Kees aan de slag bij de lokale voetbalclub. De vraag is of haar stiefzoon Lars (Maurits van Brakel) hier zo blij mee is...

Het nieuwe seizoen van Kees & Co is vanaf zaterdag 22 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Kees & Co terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kees & Co vanaf 22 februari met zeven nieuwe afleveringen op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier