Donderdag in Op1: Jort Kelder, Arjan Postma, Mindy Howard en meer

Donderdag in Op1: Jort Kelder, Arjan Postma, Mindy Howard en meer
Kunnen de kijkcijfers opgekrikt worden?

Kijktip :

Na een succesvolle start is de talkshow Op1 de afgelopen dagen een beetje in het slop geraakt. Keer op keer wordt er 'verloren' van Jinek. Kunnen Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma de kijkcijfers van Op1 weer een beetje optrekken? Deze onderwerpen komen in de uitzending van 6 februari aan bod.

Onderwerpen en gasten in Op1 van 6 februari

  • In de vierdelige documentaireserie Van oud geld, de dingen, die niet voorbij gaan portretteert Jort Kelder oude adellijke geslachten in hun streven om de familie, 'het huis' en hun eeuwenoude tradities in stand te houden. Hoe moet het verder met de Hollandse nobelen nu er geen nieuwe adel meer bij komt en de 'verheven' geslachten langzaamaan krimpen?
  • Een alarmerend rapport van het Wereld Natuur Fonds concludeert dat de Nederlandse natuur op het land er slechter voor staat dan ooit. Boswachters Mathiska Lont en Arjan Postma zijn te gast bij Op1.
  • "De zonnebank moet verboden worden en we moeten af van het belachelijke idee dat bruin worden gezond is voor een blanke," roept Peter Huijgens, vertrekkend bestuurder van het Integraal Kankercentrum Nederland, op.Isabel Plessius kreeg huidkanker, Alice Zegerius gaat zo vaak als het kan in de zon zitten en Anita van Reyendam is de trotse eigenaar van een zonnestudio. Bij Op1 gaan de vier in discussie.
  • Na 328 dagen in de ruimte is de Amerikaanse astronaute Christina Koch veilig geland op de verlaten steppe van Kazachstan. Met jaloezie keek Mindy Howard toe: zij wordt de eerste Nederlandse vrouwelijke astronaut.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv en je ziet elke dag de leukste fragmenten uit Op1 terug op Gids.tv.

Bekijk hier de leukste fragmenten uit Op1 van 5 februariJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Jort Kelder, Arjan Postma, Mindy Howard en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier