WK Darts live op tv te zien bij RTL 7

WK Darts live op tv te zien bij RTL 7
Michael van Gerwen op jacht naar titelprolongatie

Sport

Het wereldkampioenschap darts is ook dit jaar in de laatste weken van het jaar dagelijks te volgen op RTL 7. RTL 7 Darts doet liveverslag van het meest prestigieuze dartstoernooi van het jaar. Acht Nederlanders strijden de komende weken met de beste darters ter wereld om de hoofdprijs van 400.000 Britse ponden.

Wereldkampioen Michael van Gerwen begint zijn weg naar titelprolongatie op de eerste speeldag tegen een andere Nederlander: Christiaan Kist. De overige Nederlanders zijn Jan Dekker en Jelle Klaasen (spelen tegen elkaar in de eerste ronde), Vincent van der Voort, Benito van de Pas, Jermaine Wattimena en Raymond van Barneveld.

Voor dartslegende Phil Taylor is dit wereldkampioenschap zijn laatste toernooi als professioneel darter. Taylor won het toernooi al zestien keer en doet dit jaar voor de 25ste keer mee.

De uitzendingen rond het WK Darts worden gepresenteerd door Marcel Maijer en Koert Westerman. Westerman presenteert op donderdag 14 december de eerste avond. Te gast zijn dan vijfvoudig wereldkampioen Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort. De finale is op 1 januari 2018.

Het WK Darts is tussen 14 december en 1 januari dagelijks te zien op RTL 7 en via de livestream van RTL 7 Darts.

Tags: sport, nederlander, wereldkampioenschap, toernooi, wereldkampioen, michael van gerwen, darts, Raymond van Barneveld, wk darts, livestream, jelle klaasen, marcel maijer, vincent van der voort, rtl 7

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »