Nieuw programma Van oud geld, de dingen, die niet voorbij gaan begint zaterdag op NPO 2

Nieuw programma Van oud geld, de dingen, die niet voorbij gaan begint zaterdag op NPO 2
Jort Kelder onderzoekt oud geld

Kijktip :

Jort Kelder, de bekendste kakker van Nederland, gaat in zijn nieuwe programma Van oud geld, de dingen, die niet voorbij gaan op onderzoek uit in de wereld van het 'oude geld', oftewel: adellijke families die alles in het werk stellen om 'de familie' en eeuwenoude tradities in stand te houden.

Vier afleveringen
De komende zaterdagen gaat Kelder op bezoek bij vier adellijke families. Zij geven hem een exclusief kijkje in hun leven. Ook ontrafelt Kelder de boeiende familiegeschiedenissen, die niet alleen het verhaal van de verschillende geslachten, maar ook een verhaal over Nederland vertellen. Langzaam maar zeker wordt zo een beeld van het adellijke leven geschetst.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering gaat Kelder langs bij een aantal indrukwekkende landgoederen. Zo bezoekt hij Kasteel Ruurlo, dat al meer dan vijfhonderd jaar in het bezit is van een adellijke familie - ze hebben het inmiddels verkocht, maar zijn nog wel de beheerder van het landgoed. Hoe belangrijk is zo'n landgoed voor de adellijke families?

Het nieuwe programma Van oud geld, de dingen, die niet voorbij gaan is vanaf zaterdag 8 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Van oud geld, de dingen, die niet voorbij gaan terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Van oud geld, de dingen, die niet voorbij gaan begint zaterdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier