Vanavond op tv: World Cup schaatsen in Calgary, nieuw seizoen 2 voor 12 en meer

Vanavond op tv: World Cup schaatsen in Calgary, nieuw seizoen 2 voor 12 en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 7 februari

Kijktip :

Het schaatsseizoen gaat vanavond verder in het Canadese Calgary. De NOS doet live verslag op NPO 3, maar er is natuurlijk meer: zo is vanavond ook de eerste liveshow van The Voice of Holland te zien en is 2 voor 12 terug voor een nieuw seizoen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 7 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: World Cup schaatsen Calgary

NPO 3
NPO 3
20:20 uur

Live verslag van de wereldbekerwedstrijden schaatsen in het Canadese Calgary tussen 20:30 en 23:00 uur Nederlandse tijd. Op het snelle ijs van de Olympic Oval zijn de laatste punten te verdienen om aan de finale van het wereldbekerseizoen mee te kunnen doen, volgende maand in Heerenveen. De uitzendingen worden gepresenteerd door Dione de Graaff en Erben Wennemars. Het commentaar bij de beelden komt van Erik van Dijk en Martin Hersman. Bekijk hier het volledige programma van het schaatsweekend in Calgary.


The Voice of Holland: eerste liveshow

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

Vanavond gaan de liveshows van The Voice of Holland van start. Dat gebeurt met een nieuwe opzet. In de eerste liveshow zingen de overgebleven talenten uit de teams van Anouk en Lil' Kleine. Uit elk team valt er één van de drie af. De coach kiest één persoon die naar de halve finale gaat en het publiek kiest de andere gelukkige. In de tweede liveshow zingen de talenten uit de teams van Ali B en Waylon.


Terug: 2 voor 12

NPO 2
NPO 2
20:45 uur

Vanaf vanavond is de quiz 2 voor 12 weer terug op tv met een nieuw seizoen. Elke vrijdag om 20:45 uur op NPO 2 met ook dit seizoen Astrid Joosten als presentatrice. De quiz bestaat uit twaalf vragen voor twee kandidaten. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindelijk de oplossing van de quiz is.


De laatste 24 uur: Willeke Alberti

NPO 1
NPO 1
21:25 uur

In deze aflevering van De laatste 24 uur gaat presentator Bert van Leeuwen met Willeke Alberti mee op pad om samen haar 'laatste 24 uur' te beleven. Wat wil ze nog doen? En welke geliefden wil ze nog spreken? Van tevoren heeft ze geen idee wat er gaat gebeuren. Ze heeft alleen een dag vrijgemaakt in haar agenda. Bert van Leeuwen overvalt haar aan het begin van de uitzending met zijn boodschap.


Nieuw: Laat op vrijdag

NPO 1
NPO 1
00:20 uur

Vanavond begint de nieuwe talkshow Laat op vrijdag, een late-latenighttalkshow met Renze Klamer. Elke uitzending komen twee bekende hoofdgasten langs, rond 00:15 uur na het late NOS Journaal op NPO 1. Volgens Renze Klamer gaat Laat op vrijdag voorbij aan de actualiteit en draait het om anekdotische verhalen. "Gasten vertellen over hun guilty pleasures, delen hun verborgen talenten en er is ruimte om een spelletje te spelen."


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: World Cup schaatsen in Calgary, nieuw seizoen 2 voor 12 en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV