Hollands Hoop seizoen 3 vanaf zondag te zien op NPO 3 en NPO Start

Hollands Hoop seizoen 3 vanaf zondag te zien op NPO 3 en NPO Start
Hoe loopt de misdaadserie af?

Kijktip :

Vanaf zondag 8 februari is het derde en laatste seizoen van Hollands Hoop eindelijk te zien op NPO 3 en via NPO Start. De komende acht zondagen zullen we er achter komen hoe deze spannende misdaadserie afloopt.

Forensisch psychiater
In de eerste twee seizoenen zagen we hoe de keurige forensisch psychiater Fokke Augustinus (gespeeld door Marcel Hensema) een burn-out krijgt en thuis komt te zitten. Dan erft hij het boerenbedrijf van zijn vader, waardoor Fokke met zijn gezin naar het Groningse platteland verhuist. Daar ontdekt hij dat de boerderij onderdeel uitmaakt van een enorm internationaal wietimperium.

Concurrentie
Fokke maakt van de kleine boerengemeenschap een welvarende mini-maatschappij, maar in het nieuwe, laatste seizoen krijgt hij te maken met concurrentie uit onverwachte hoek. Ook lijkt er een vijandige overname van zijn imperium op komst. Hoe zal dit aflopen? Naast Hensema vertolken ook Kim van Kooten en Martijn Lakemeier een hoofdrol in Hollands Hoop.

Het derde en laatste seizoen van Hollands Hoop is vanaf zondag 9 februari wekelijks om 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Hollands Hoop terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hollands Hoop seizoen 3 vanaf zondag te zien op NPO 3 en NPO Start of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV