Zondag in TV Monument: Jort Kelder

Zondag in TV Monument: Jort Kelder
Terugblik op carrière

Kijktip :

Deze zondag (9 februari) blikt Han Peekel met tv-presentator - en de bekendste kakker van Nederland - Jort Kelder terug op zijn carrière en leven. Hoe is hij gekomen waar hij nu is en wat vindt hij eigenlijk van zijn reputatie?

Privéleven
Kelder vertelt uitgebreid over zijn privéleven. Hij blikt terug op zijn jeugd, maar is ook openhartig over zijn liefdesleven. Zo had Kelder relaties met onder anderen Georgina Verbaan en Lauren Verster. Daarnaast vertelt Kelder over zijn periode als hoofdredacteur van de Quote, maar uiteraard gaat er een flink deel van het gesprek over zijn tv-carrière.

Reputatie
In elke aflevering van TV Monument blikt Han Peekel namelijk terug op de carrières van bekende televisiepersoonlijkheden. Jort Kelder heeft zich in de afgelopen twintig jaar gevestigd als een presentator die stof doet opwaaien en eigenzinnig is. Zijn reputatie als welbespraakte gast in talkshows is ook bij iedereen bekend.

De aflevering van TV Monument met Jort Kelder is op zondag 9 februari om 23.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van TV Monument terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag in TV Monument: Jort Kelder of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV