Waar en wanneer zijn Oscars 2020 live te zien?

Waar en wanneer zijn Oscars 2020 live te zien?
In Nederland te volgen via FOX

Kijktip :

Op zondag 9 februari is het zover! Het moment waar talloze filmliefhebbers naar uit hebben gekeken: de uitreiking van de 92ste Academy Awards, oftewel de Oscars, in het Dolby Theatre in Los Angeles. In Nederland is de uitreiking live te volgen op FOX.

Nieuwe zender
Tot afgelopen jaar was de Oscaruitreiking altijd op Net 5 te zien, maar die zender heeft besloten het prijzengala dit jaar niet meer uit te zenden. FOX springt gretig in het gat en zendt vanaf 00.30 uur de rodelopershow uit. Alle filmsterren komen voorbij, en sommigen worden ter plekke geïnterviewd. Vervolgens begint om 02.00 uur de uitreiking van de Academy Awards.

Bekijk hier de volledige lijst met Oscarnominaties.

Geen host
Dit jaar heeft de Oscarshow opnieuw geen host, maar worden de prijzen uitgereikt door een keur aan filmsterren. Onder anderen Will Ferrell, Jane Fonda, Tom Hanks, Diane Keaton, Steve Martin en Sigourney Weaver zullen de beeldjes dit jaar uitreiken. Joker (elf nominaties), The Irishman, Once Upon a Time in Hollywood en 1917 (allen tien nominaties) behoren tot de grootste kanshebbers.

De uitreiking van de 92ste Academy Awards is in de nacht van zondag 9 op maandag 10 februari vanaf 00.30 uur LIVE te zien op FOX. Lees hier waar je FOX kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV