Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd start maandag op SBS 6

Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd start maandag op SBS 6
Entertainment-iconen ondergaan bizarre kuren

Kijktip :

Patty Brard en Gordon waren jarenlang het mikpunt van de spot van tv-kijkers, maar ze hebben allebei het roer drastisch omgegooid. Brard nam een maagverkleining om slanker en gezonder door het leven te gaan en Gordon kickte afgelopen jaar af van een drank- en drugsverslaving. De nieuwe start wordt bezegeld in het nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd.

De wereld over
Het belooft een uniek reisprogramma te worden, waarin Brard en Gordon de wereld over reizen, op zoek naar allerlei methoden, therapieën, behandelingen en kuren om zo lang mogelijk 'jong' te blijven - zowel in fysiek als mentaal opzicht. Het flamboyante duo reist zes weken lang rond met maar één doel: als herboren terugkomen.

Uitdagingen
Maar wie mooi wil zijn, moet pijn lijden - en dus gaan Brard en Gordon elke uitdaging aan. Dat zorgt regelmatig voor heftige of pijnlijke traditionele behandelingen en therapieën in landen als Japan en India. Daar ondergaan de twee de bizarste rituelen: van levend begraven worden tot je laten steken door bijen of bloedzuigers en keihard in je gezicht geslagen worden. Met een lach en een traan proberen Brard en Gordon er jonger en aantrekkelijker uit te zien.

Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd is vanaf maandag 10 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd start maandag op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV