Nieuw programma Back on track vanaf maandag te zien op NPO 3

Nieuw programma Back on track vanaf maandag te zien op NPO 3
Jongeren krijgen hulp van bijzondere coach

Kijktip :

Vanaf maandag 10 februari is het nieuw programma Back on track elke week te zien op NPO 3. Hierin krijgen jongeren met psychische problemen hulp van een bijzondere mental coach, in de vorm van een bekende oud-topsporter.

Zwitserse Alpen
In de eerste aflevering maken we kennis met Hjalmar, die naar de Zwitserse Alpen afreist om bijna tweehonderd meter boven een ravijn over een slackline te lopen. Een ultieme uitdaging om zijn angsten te overwinnen en - letterlijk - de juiste balans te vinden. Daarbij krijgt hij hulp van een gespecialiseerde slackline-coache én paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel.

Burn-out
Hjalmar heeft een moeilijke tijd achter de rug: hij is tijdens zijn schooltijd een lange tijd ziek geweest en heeft daarom het gevoel dat hij veel moet inhalen. Hij gaat echter veel te snel, waardoor hij na een tijdje instort met een burn-out. Hjalmar krijgt last van paniekaanvallen en voelt zich nutteloos, maar nu besluit hij een extreme uitdaging aan te gaan om zichzelf er weer bovenop te helpen.

Het nieuwe programma Back on track is vanaf maandag 10 februari wekelijks om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Back on track terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Back on track vanaf maandag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen